Acupunctuur

Acupunctuur Els Van Den Borre
De belangstelling voor de acupunctuur en de chinese geneeskunde is enorm gestegen door de spectaculaire resultaten van deze therapie, en dit voornamelijk bij chronische en acute functionele klachten waar de Westerse Geneeskunde de wensen laat afweten.

De kracht van de acupunctuur zit in de naalden waarmee we de geblokkeerde energiedoorstroming herstellen, het evenwicht opnieuw op peil brengen en het genezingsproces activeren.

In 2008 behaalde ik de titel Traditional Chinese Medicine of TCM-acupuncturist aan één van de weinige erkende colleges in België, namelijk het Jing-Ming instituut.

De opleiding werd afgerond met een 22 dagen stage aan de Nanjing University in China. Het is tijdens deze unieke stage dat Jing-Ming studenten volledig worden klaargestoomd en het door het Chinese Ministerie van Onderwijs erkende getuigschrift ontvangen.

Verder ben ik tevens lid en aangesloten bij de Belgische Beroepsfederatie voor acupuncturisten EUFOM.

Samen met mijn paramedische opleiding (Kinésitherapie) hoop ik mijn patienten nog beter van dienst te kunnen zijn en hun nog sneller te kunnen helpen bij allerhande kwalen of problemen.----- ENKEL OP AFSPRAAK. -----