PowerSlim®, het afslankprogramma met gegarandeerd succes

PowerSlim Els Van Den Borre
Lekker eten en toch afvallen met een geweldig resultaat. Dat is het Power Slim® afslankconcept. Samen met je Power Slim® voedingsdeskundige bereik je in drie fasen je ideaal gewicht én gezond lichaam.

PowerSlim coach Els Van Den Borre Power Slim® Centers hebben persoonlijke aandacht, service en begeleiding hoog in het vaandel staan. Voordat je begint, wordt er een intakegesprek gehouden. In dit gesprek wordt je startgewicht, de Body Mass Index (BMI), de vetvrije massa en de spiermassa gemeten en berekend. Je definieert samen met de voedingsdeskundige je persoonlijke doelstellingen en maakt een stappenplan voor de uitvoering van het Power Slim® programma. Regelmatig kom je terug bij je voedingsdeskundige om samen je gewichtsafname te meten en de voortgang te bespreken, zodat je ook langdurig succes behaalt. Aan de hand van de bereikte resultaten worden de stappen voor de volgende periode besproken.

Voordelen Powerslim 6 - 9 kg gewichtsverlies per maand
Afslanken onder professionele begeleiding met gegarandeerd succes
Zonder hongergevoel en zonder jojo-effect
Medisch verantwoord en wetenschappelijk bewezen
Meer dan 70 levensmiddelen

PowerSlim Center van de Maand Zowel in Augustus 2018 als in december 2013 werd ik verkozen tot PowerSlim® Center van de Maand.