You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Loading...

Andullatie® therapie

De ANDUMEDIC® 3 Professional is al meer dan vijftien jaar in gebruik bij professionals om mensen op natuurlijke manier te helpen hun pijn te verlichten. Het is een medisch product waarmee je uw bestaande behandelingen kunt aanvullen of uitbreiden.

Laat u overtuigen door Andullatietechnologie en profiteer van de laatste nieuwe verworvenheden.

WAT IS Andullatie®?

Andullatie® of andullatietherapie is een alternatieve geneeswijze waarbij mechanische trillingen in combinatie met rood en infrarood licht gebruikt worden om lichaamscellen te stimuleren en zo te komen tot pijnverlichting en ontspanning. Het essentiële instrument is een andullatiematras. De term "andullatie" is beschermd en wordt gepromoot door de firma Home Health Products (HHP). Andullatie® is een vrij recente behandelingsmethode die deel uitmaakt van de zogenaamde biofysische therapieën. Al meer dan 10 jaar wordt ze toegepast voor pijnverlichting, betere prestaties en wellness.

Andullatie® werd ontwikkeld in nauwe samenwerking met wetenschappers, universiteitsklinieken en artsen. Het werkt niet specifiek in op één bepaald orgaan of orgaansysteem, maar beïnvloedt positief de basisfuncties van het organisme. Tevens legt deze therapie het fundament voor het behoud en herstel van onze gezondheid.

DE INFRAROODWARMTE
VAN DE ANDUMEDIC® 3 Professional

Infraroodwarmte is een beproefd therapeutisch middel voor pijnverlichting en regeneratie.

De 6 performante infraroodwarmtesensoren zorgen voor een deugddoende en diepe ontspanning. De aangename warmte wordt geproduceerd door kortgolvige IRA-stralen binnen een golflengtebereik tussen 780 en 1400 nm.

Warmte kan het genezingsproces begunstigen, omdat de bloedvaten verwijden. Hierdoor neemt de doorbloeding toe en wordt de toevoer van voedingsstoffen naar het celweefsel geactiveerd. Bovendien zorgt het deugddoende warmte-effect voor een oplossing van diepgewortelde pijnlijke spierspanningen.

Vooral bij ontstekingen kan infraroodwarmte dankzij betere doorbloeding de afvoer van ontstekingssubstanties bevorderen.

De krachtige onderdelen
VAN DE ANDUMEDIC® 3 Professional


1. Medisch infrarood-nekkussen

De twee infrarood warmtebronnen hebben dankzij hun warmte-inwerking een weldoend effect op spierspanningen in de nekzone.2. Medisch infrarood-rugkussen

Het flexibele draagbare infrarood-kussen biedt drie warmte-intensiteiten en als extra toebehoren een „flikkerlicht“. Dit bevordert pijnverlichting in de rugzone.

3. Medische BELT ANDULLATOR

Met twee extra andullatiemotoren versterkt de BELT ANDULLATOR de impulsen aan buik en romp. De weldoende vibraties dringen alzo dieper in het lichaam binnen.


4. Medische Voetreflexologie

Door gerichte stimulering van de voetreflexologische zones is het mogelijk in te werken op de hiermee in verbinding staande organen en lichaamsweefsels.


TOEPASSINGSGEBIEDEN Andullatie®

Pijnverlichting

  • Chronische pijn
  • Acute pijn
  • Preventie
Recuperatie

  • Warming-up
  • Betere prestaties
  • Regeneratie
Welzijn

  • Anti-aging
  • Anti-stress
  • Ontspanning
  • Bodyshaping

Werkwijze andullatie®


Je eerste afspraak

De ANDUMEDIC® 3 Professional beschikt over verschillende medische programma’s. Na een korte anamnese bepaal ik voor jou het juiste voorgeprogrameerde programma.


Een behandeling

Nadien hoef jij niets te doen, behalve neer te liggen op de Andullatiematras. Per sessie kan je maximaal 2 programma's doorlopen. Een programma duurt 15 minuten.


Tarieven

Prijs per programma (15min): € 7