You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Loading...

Restart

Het Restart programma brengt je lichaam opnieuw in de juiste balans. Het leert je om te gaan met je voeding op een 100% natuurlijke manier! Het einddoel is je streefgewicht, maar ook de mindshift en de kennis om je streefgewicht blijvend te behouden. Een dieet voor mannen en vrouwen in alle verschillende levensfases. Afhankelijk van je persoonlijke noden duurt het Restart-traject ongeveer vier weken tot enkele maanden.

WAT IS Restart

It's a new way of life of een nieuwe manier van leven.

Restart is een programma dat gebaseerd is op gezonde en natuurlijke voeding in combinatie met een 100% natuurlijk voedingssupplement. Het programma werkt in drie fasen. Een ontgiftingsfase, een zoekfase en een leeffase. Gedurende het hele traject krijg je tools aangereikt die je erbij helpen om Restart tot een goed einde te brengen. Samen met je persoonlijke mentor ga je op zoek naar wat goed en minder goed werkt voor jouw lichaam.

Restart is zoveel meer dan een dieet, omdat jij je eigen coach wordt, waardoor je levenslang van een gezonder lichaam kan genieten en tegelijkertijd ook van lekker eten en een glaasje!

90% van de Restarters hervalt niet!

DE AMPUL
HET VOEDINGSSUPPLEMENT

De ampul is een 100% natuurlijk voedingssupplement.

Deze dient men enkel tijdens de eerste fase in te nemen. Het helpt je vetverbranding te verhogen en je hongergevoel te verminderen. Ze brengt je ook emotioneel in balans, waardoor je minder snel gaat snacken. Door de ampul boek je, op een gezonde manier, sneller resultaat.

De basisvloeistof is gedistilleerd water dat werd aangelengd met citroenzuur en carnitine en dit werd geënergetiseerd.

DE DRIE FASES

De ontgiftingsfase

De eerste fase is de ontgiftingsfase, waarbij je lichaam herstelt. In deze fase worden een aantal voedingsingrediënten weggelaten. Zo gun je je maag en darmen rust. Je neemt hier elke ochtend het voedingssupplement in en eet alleen lichte voeding, zodat beide organen zich kunnen herstellen. Je lichaam ontdoet zich tijdens deze ontgiftingsfase van afvalstoffen. Het zuivert zich, wat noodzakelijk is voor een goed werkend metabolisme.

De zoekfase

De tweede fase is de zoekfase. We laten het voedingssupplement nu achterwege en introduceren opnieuw bepaalde voedingsstoffen. Zo kunnen we telkens kijken hoe je lichaam daar op reageert en ontdek je welke voedingsstoffen je nodig hebt om een stabiel gewicht te behouden en welke je beter van je boodschappenlijstje schrapt. Hoe lang deze zoektocht duurt, is afhankelijk van jouw specifieke wensen. Maar het resultaat loont!

De leeffase

De derde fase is de leeffase. Samen met je mentor bedenk je een realistisch plan dat je ook na Restart een stabiel gewicht garandeert. Je hebt je nu ontpopt tot je eigen mentor en weet perfect wat voor je werkt en wat niet. Een feestje waar een glaasje en een hapje bij hoort? Geen probleem, jij weet nu perfect hoe dit te balanseren! Toch nog eens wat feedback of wat raad nodig? Je mentor blijft steeds voor je paraat staan wanneer je hier nood aan hebt.


Voordelen Restart

  • 100% natuurlijk
  • Zowel geschikt voor mannen als vrouwen
  • Meer energie
  • Behoud van de spiermassa
  • Eén ampul per dag
  • Zowel voor miniem als omvangrijk gewichtsverlies
  • Minder hongergevoel
  • Absoluut veilig en gezond

Werkwijze Restart


Je eerste afspraak

Voordat je begint, wordt er een intakegesprek gehouden. In dit gesprek wordt je startgewicht, de Body Mass Index (BMI), de vetvrije massa en de spiermassa gemeten en berekend.


Starten met Restart

Iedereen start in Fase 1. Enkel in deze fase zal de Restart ampul je ondersteunen. Deze eerste fase duurt 2 tot 6 weken, afhankelijk van je streefgewicht.


Tarieven

Intake gesprek : GRATIS

All-In pakket : €495
(*) 24 Ampules + 6 weken consulting