You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Loading...

PowerPlate®

Power Plate® is de ontdekking van de eeuw op trainingsgebied. Geen enkele andere methode is de laatste jaren zo onderbouwd. Degenen die met ongeloof hebben toegekeken moeten nu op hun standpunt terugkomen. Minimum aan tijdsinspanning, lage instapdrempel, een maximum aan resultaten (gewichtsverlies, krachtwinst, cellulitis verbetering, botaanmaak,...) zijn enkele kernwoorden die Powerplate® typeren.

Waarom
PowerPlate® of Bodyvibration training?

Indien je van resultaten en efficiëntie houdt dan is Powerplate® uw partner bij uitstek. De door mij aangepaste korte trainingsprogramma's (ongeveer 15 tot 20 min) zullen beter passen in uw agenda dan uren zweten in de fitnessclub.

Met een sessie op de PowerPlate® bereikt men hetzelfde resultaat als 90 minuten coventionele sport. Het toestel werkt volgens de principes van de vibratietraining, ofwel spiersamentrekkingen. De duur van de trillingen (30, 45 of 60 seconden), de frequentie (30, 35, 40 of 50Hz) en de amplitude (Hoog of Laag) wordt door jouw Powerplate® coach ingesteld. Na een druk op de startknop begin je samen met het toestel te vibreren. "Beginners doen in een eerste fase zelf niets, ze staan met lichtjes gebogen knieën op de Powerplate® en reageren op de trillingen."

Deze manier van vibratietraining is niet enkel geschikt voor intensieve training van mannelijke en vrouwelijke jonge spierbundels, maar evengoed voor ouderen met specifieke lichamelijke problemen. En mocht dit nog niet voldoende zijn: Powerplate® is een medisch apparaat, dat voldoet aan alle essentiële Europese gezondheids- en veiligheidsvoorschriften.

Verder is er wetenschappelijk aangetoond dat regelmatig oefenen op de Powerplate® de volgende effecten kunnen hebben:


  • TOENAME van spierkracht en spiervermogen
  • TOENAME van lenigheid en evenwicht
  • VERMINDERING van cellulite
  • VERBETERING van lichaamssamenstelling (vetreductie)
  • TOENAME van botdichtheid
  • VERBETERING van de bloedcirculatie
  • VERBETERING van de levenskwaliteit

Werkwijze Powerplate®


Succes in 10 à 15 minuten

In slechts 10 à 15 minuten bereikt u hetzelfde resultaat als na een langdurige, uitputtende conventionele trainingssessie. Dit resultaat werd o.m. aangetoond door een studie aan de Katholieke Universiteit van Leuven.


Persoonlijke begeleiding

Door steeds de correcte houding aan te nemen behaal je het optimale resultaat uit de opgelegde oefeningen van je coach. Dankzij deze manier van werken wordt ook - door eventueel slecht gebruik - het risico op blessures vermeden.


Tarieven

Prijs per beurt: €15
10 beurtenkaart: €130

GRATIS PROEFBEURT

Durf je het aan? Wij trakteren jou, als eventuele nieuwe klant op een GRATIS Powerplate® trainingssessie!

Aarzel niet langer en neem hier en nu contact op met mij!

CONTACT