You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Loading...

PowerSlim

Kiezen voor PowerSlim is kiezen voor een afslankprogramma met gegarandeerd succes. Door de verkregen successen blijf je gemotiveerd en geef je niet op. Je leert een gezond voedingspatroon te volgen en op gewicht te blijven.

PowerSlim betekent niet minder gaan eten, maar anders gaan eten.

WAT IS PowerSlim

Lekker eten en toch afvallen met een geweldig resultaat, dat is het PowerSlim afslankconcept. Een afslankprogramma opgebouwd uit drie fases met ongeveer 6 eetmomenten per dag.

In de eerste fase of strikte fase ga je actief aan de slag met het verliezen van je gewicht. Je hebt namelijk elke 2,5 uur een eetmoment en je weet precies wat je wel en niet mag eten. PowerSlim producten zijn gevarieerd en smakelijk, eenvoudig in je dagelijks leven toe te passen en te combineren met je gezinsmaaltijden. In combinatie met groenten en vlees of vis, maak je de meest smakelijke gerechten. De meeste mensen ervaren deze fase juist als de makkelijkste fase.
Heb je 80% van je gewenste gewichtsverlies bereikt? Dan is het hoogste tijd voor je tweede fase.

In de tweede fase werk je aan het kwijtgeraken van de laatste kilootjes. Ook leer je stapsgewijs hoe een gezond voedingspatrron er voor jou uitziet. Dat doe je door de PowerSlim-producten langzaam te vervangen door 'gewone' voedingsproducten, zoals zuivel, fruit, brood en graanprodukten. In deze overgangsfase wordt je keuze aan koolhydraatarme recepten groter.

In de derde fase, ook wel de stabilisatie fase genoemd, begeleid ik je in het behouden van je streefgewicht. In deze fase eet je alleen nog de tussendoortjes van PowerSlim. Voor de overige eetmomenten krijg je duidelijke richtlijnen om blijven gezond en gevarieerd te eten.

KEUZE UIT MEER DAN 140 PRODUCTEN


Voordelen PowerSlim

  • Een behandelplan afgestemd op jouw persoonlijke situatie
  • Een zeer uitgebreid assortiment
  • Lekkere producten
  • Verantwoord voedingspatroon
  • Makkelijk vol te houden
  • Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten
  • Behoud van je spiermassa
  • Geen hongergevoel

Werkwijze PowerSlim


Je eerste afspraak

Voordat je begint, wordt er een intakegesprek gehouden. In dit gesprek wordt je startgewicht, de Body Mass Index (BMI), de vetvrije massa en de spiermassa gemeten en berekend.


Starten met PowerSlim

In het starterspakket zitten 46 maaltijden, dit is voldoende voor 8 tot 10 dagen. Het starterspakket bevat tevens voldoende vitamines en mineralen voor één maand.


Tarieven

Intake gesprek : GRATIS
Starterspakket : €159